Dermatološko savetovalište

Dermatološko savetovalište


Po izboru najkvalitetnije medicinske kozmetike, Apoteka Kraljevo se uvrstila u trend Evrope i sveta gde je kozmetika već dugo neizostavni deo ponude u apotekama. Prednosti kupovine kozmetike u apoteci su osim stručnog saveta i određivanje tipa i stanja kože, kose i vlasišta kao i individualni recepti za negu.

Dermatološko savetovalište se redovno održava u Apoteci Zdravlje, Trg srpskih ratnika 14 u centru Kraljeva, ali i u svim ostalim apotekama u raznim terminima.

Periodično se u apoteci Zdravlje održavaju prezentacije sa mini tretmanima pojedinih dermokozmetičkih kuća. Mini tretmane rade kozmetičari u prijatnoj i opuštenoj atmosferi dermosavetovalista. Mini tretmani po pravilu podrazumevaju skidanje šminke,piling,masku i masažu lica kao i preporuku odgovarajuće nege.

U ponudi mnogih dermokozmetičkih kuća se nalazi i dekorativna kozmetika što omogućava održavanje promotivnih make-up tretmana koji će Vam pomoći u izboru idealnih boja za pojedine prilike, I otkriti Vam i male trikove koje možete koristiti svaki dan.

Za prezentacje i merenja koja zahtevaju pojedinačno savetovanje potrebno je unapred u apoteci rezervisati termin. Farmaceut ili farmaceutski tehničar će Vam napisati podsetnik za zakazani termin, a ljubazno će Vas i nekoliko dana ranije telefonski podsetiti na zakazani termin.

Dermatološko savetovalište sarađuje sa velikim brojem dermatologa,eksperata u ovoj oblasti i rado cemo Vas uputiti na njih ukoliko procenimo da je to potrebno.

Obratite nam se sa poverenjem.

Navedene usluge su besplatne.

» Vesti